maanantai 14. helmikuuta 2011

Hauskaa ystävänpäivää!!

Tänään oli hyvä päivä treeneissä. Luin koko aamupäivän huomissen "loppukokeeseen", jossa mitataan millä tasolla on saksan kielen taitoni ihan oikeasti. Treeneihin lähtiessä olo oli siis hieman nuutunut suuresta aivotyöskentelystä johtuen.. Paikan päällä hallissa virkosin kuitenkin ja luistelin 8km ihanassa saksalais letkassa. Sain mahtavan fiiliksen, kun pysyin kiertämisen jälkeen kaikki 4 suora-kaarre kiihdytystä tyttöjen peesissä. Yleensä kiertämisen jälkeen olen sen verran poikki, että jään kaarteessa toisille tytöille joskus jopa viisi metriä. Mutta nyt luistelu tuntui hyvältä! Siihen vielä sain hieronnan päälle ja kaupan kautta kotiin pinaattikeitolle. Mikäs sen mukavampaa!

Täällä ei ihme ja kumma opiskelijat järjestä mitään ystävänpäivä pippaloita, vaan saksassa ystävänpäivää veitetään tiukasti rakastavaisten kesken. Kaikissa ravintoloissa onkin mäkynyt jo kuukausi etukäteen mainoksia ystävänpäivä päivällisestä. Yksi upea ravintola tarjosi neljän ruokalajin päivällistä kuoharin kanssa kahdelle hengelle 50 eurolla.. Kyllä sellanen mullekkin kelpaisi, mutta onneksi tykkään pinaattikeitostakin.

Tässä alla on linkki puolalaisen kämppikseni kotisivuille tai pikemminkin kuva Galleriaan. Kannattaa käydä katsomassa, minkälaisen taiteilijan kanssa minä olen puoli vuotta asunut. Minäkin olen päässyt pääroolin esittäjäksi niin kuin Marta sanoi.
http://www.martapietraszewska.pl/#/Gallery

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti