torstai 3. helmikuuta 2011

Kuvia ja korealaista ruokaa

Puikoilla syönti on yksi taiteenlaji, jota pitää harjoitella. Vielä tällä harjoittelu kerralla musta ei tullut mestaria. Nämä metalliset oli kauhian isot käteen.. Mutta kuulemma juuri tällaisilla Koreassa syödään joka päivä.


Jep, tällanen padallinen kahdelle hengelle.. Tässä kuvassa on se tulisempi ruoka, jonka korealaistytöt söivät. Multa paloi suu jo teelusikallisesta..


Tässä annoksessa oli sianlihaa, kasviksia, nuudeleita ja tofukuutioita.

Korealaisen ruuan päälle sopii hienosti saksalainen suklaatorttu ja miksattu juoma. Täällä Saksassa kun tykätään, mitä eriskummallisemmista juomasekoituksisa. Tällä kertaa lasissa oli lämmintä appelsiinimehua ja vihreää teetä. Porilaisittain sanottuna, ei hullumpi yhdistelmä.

Huomatkaa pukeutumis koodi: Saksan lippu: keltanen, punanen ja musta.

Nämä ovat näitä saksalaistan herkkuja: suolasia pullia.. Noi sokerilta näyttävät hiput on siis suolaa.. Aika kauheita, mutta tuoreina ja nälkäsenä voi syödä.. 

Tässä opiskellaan ahkerasti.. Öö tai niiku kuvaruutu paljastaa kirjotetaa blogia..



Tällaiselta näyttää oikean Thueringeniläis ravintolan mainoskyltti. Kuvassa minä yritän tavoitella Klöselejä tai jotain sinnepäin. Ne on peruna-jauho palloja. Tosi herkkua täällä, mutta mun mielestä ne ei ole niin hyviä kuin klimppisopan klimpit..


1 kommentti:

  1. Kuulostaa hauskalta! Todella nätti kuva susta tuo, missä olet tuon "pienehkän" ruoka-annoksen kanssa :)

    VastaaPoista